joi, 22 mai 2008

romania are justitie de nota 10!


Nu voi face mare lucru, voi cita doua stiri din aceeasi zi, acelasi ziar. Concluziile le trageti singuri.

Ultima smecherie:

Miliardarul beat mort nu a suflat in fiola ca sa nu moara.

Tertip. Dan Nicorescu, vinovat de ranirea unei tinere si distrugerea a cinci masini, se foloseste de acte medicale pentru a scapa de puscarie.

Dan Nicorescu, cercetat penal dupa ce, la inceputul lunii mai, s-a urcat baut la volanul uneia dintre limuzinele sale si a produs un accident in lant soldat inclusiv cu ranirea unei femei, a apelat la un artificiu ingenios pentru a scapa de cei sapte ani de puscarie pe care ii risca. Si asta pentru ca Nicorescu a refuzat sa sufle in fiola si sa mearga la INML pentru recoltarea de probe biologice, in conditiile in care mirosea puternic a alcool. Mai mult decat atat, Nicorescu a incercat chiar sa si fuga de la locul accidentului, fiind prins in cele din urma de o patrula a Sectiei 1.
Omul de afaceri a atasat la dosarul aflat pe masa procurorilor Sectorului 1 mai multe documente care atesta faptul ca, daca i s-ar fi luat sange pentru stabilirea exacta a alcoolemiei, asa cum cere legea, viata sa ar fi fost pusa in pericol. "Noi nu stim inca de ce boala sufera suspectul, insa daca recoltarea sangelui ii poate cauza moartea, nu intelegem de ce a refuzat atunci sa sufle in fiola", au afirmat surse apropiate anchetei.
In noaptea in care s-a produs accidentul, Dan Nicorescu se afla la volanul unui Bentley Continetal Azure, care, de altfel, este printre primele de acest tip din Bucuresti.
Acesta mai detine un Bentley Continental GT negru, o limuzina Rolls-Royce si mai multe Mercedesuri. Valoare totala a masinilor detinute de afacerist se ridica la un milion si jumatate de euro.

Cealalta:


Politia a confiscat 2 lei de la un cersetor

Politistii bucuresteni ai Sectiei 3 cerceteaza penal un cersetor in varsta de 30 de ani, care statea cu mana intinsa in zona Garii de Nord. In urma perchezitiei corporale, anchetatorii au gasit in buzunarul milogului 2 lei, suma "fiind ridicata in vederea cercetarilor". Barbatul este cercetat in stare de libertate.

Niciun comentariu: