miercuri, 19 mai 2010

n-au protestat ci au adus un omagiu



gata! la ora legala treisprezece fara zece, in ritm de elevi silitori, sparsera ceata de...ce fusera ei ca numa` manifestanti nu!
Deloc surprinzator pentru mine, si acest mult trambitat manifest se petrecu in clasicul hal romanesc. S-anume, se lasa cu hora, dantuiala si voie buna. Singurele lipsuri pentru a face campeneasca petrecere deghizata`n protest fura mititeii, manelele si PET-urile aruncate pe jos.

Nush ce belzebut vedeta autohtona si-a facut aparitia sa-i anime si destinda pe aparent inraitii protestatari, cerebel sau "smaili" am impresia. Oricum, a facut o lucratura desavarsita din moment ce toata lumea a plecat linistita iar singurele lesinaturi fura niste babe slabe de inger dar credule.

Cel putin minunatii cantautori mioritici se pot lauda cu performanta ca au avut un public mai numeros decat AC/DC, e adevarat in mare compus din gura casca veniti sa admire capitala. Ce dracu e de admirat la ea, numai domniile lor au idee.

Cand te gandesti ca au poluat aerul tarii venind cu autocare taman de la colt de harta pentru o maimutareala de doua ore prin capitala parca mai rau te iau dracii.

Niciun comentariu: