joi, 20 mai 2010

ahh..inca ceva, cat timp voi v-ati maimutarit..astia au vandut limba


da, pentru a-si pastra scarboasa si ingrata majoritate parlamentara, in timp ce poporeanul de rand belea ochii la cerebel si dantuia in ritm de pinguin, partidul mult iubit a facut pe placul tarfelor politice (udmr) si au acceptat ca minoritatile sa fie educate`n limba lor.

eu sunt convins ca astia ar vinde si maine Ardealul pentru promisiunea de a mai sta zece ani la guvernare.

pan` la urma, da-o-n pula mea de tara, ei de bani "are" nevoie.

amin.

aci

4 comentarii:

kalashnikovworm spunea...

o adevarata rusine. de cand sunt eu in scoala astia au tinut-o intr-o continua degradare a sistemului de invatamant. nu stiu cui fac ei jocurile, dar in orice caz, isi bat joc de o tara intreaga.

Jigodie spunea...

sistemul de invatamant romanesc a trecut prin mai mult de douazeci de schimbari fundamentale in ultimii 20 de ani. rezultatul, niste profesori care au primit prin lege o crestere cu jumatate a lefurilor dar doar pe hartie si care in schimb primesc o reducere cu un sfert doar ca asta e pe bune. la fel, o sumedenie de elevi inutili. Ce ma dezgusta insa, e lejeritatea cu, care cineva a acceptat sa-si tradeze in halul asta tara. Adica, cat sa primesti pentru a accepta sa-ti vinzi limba, care sa fie valoarea gestului? La final, oare ce va scrie istoria despre astia?

Anonim spunea...

coco spunea: Noi din '89 incoa' nu mai avem istorie.
Din '89 incoa' noi doar continuam sa subzistam si nimic altceva.
Astept cu mare interes ziua in care ne vom trezi vanduti cu totul. Zic asta pt. ca o mana de smecheri conduc milioane de fraieri :(

Jigodie spunea...

Asta pentru ca milioanele de fraieri sunt si prosti dar si fuduli. Este in sangele ramanului sa nu aiba pic de spirit civic ori respect de orice natura ar fi el. Suntem usor de prostit si fraierit tocmai pentru ca ne comportam asemeni unor oi proaste manate de niste caini turbati. Adevarat, romania se dezintegreaza pe zi ce trece, e vizibil.