miercuri, 13 ianuarie 2010

irefutabil, UE e retardata


aparent luminatele minti din adiminstratia UE, cu siguranta altele decat EBA ori Becali, recent se declarara dezamagite de faptul ca au acceptat aderarea in selecta lor uniune a romaniei si Bulgariei.

prieteni, romania adera la gasca voastra acu` vreo 3 ani si 13 zile. Adica, v-au fost necesari 3 ani pentru a va da seama ca aveti de-a face cu o natiune aparte, care uraste normalul, uraste munca, cinstea, onoarea, respectul dar si mai ales care se uraste pe sine? Ma`ntreb totusi daca inainte de a ne invita voi la masuta voastra, nu cumva era normal sa va si documentati putin, sa ne cunoasteti?

eu cred ca falasti, ba chiar o faceti cu tupeu. Si-au  inchipuit domniile voastre ca isi vor trage pe de-a moaka granita langa rusi? Ori ca ati gasit Sfantul Graal al resurselor naturale la pret de nimic? Basca si o perfecta piata de desfacere, o natiune care nu produce absolut nimic dar care, condusa de snobism fiind, e mai avida in a va consuma la pret inzecit porcariile decat un peste dupa indispensabila-i apa? 

Gresite calcule!

ei bine UE, pretul platit pentru toate astea e ca v-ati ponosit cu un popor mizantrop, needucat, lipsit de orice rationament ori decenta.

dam ca lupii`n staul cand ne afisam in gasca mai mare de trei persoane prin frumoasele voastre orase, va pocim fetele de uimire cand va lovim privirea fie cu indecenta, fie cu lipsa noastra de educatie. Sarim sa-ti ciordim portofelul daca te loveste masina, nicidecum sa te ajutam. Nu te simti discriminat, la noi acasa facem poze cu ranitii si impiedicam Salvarea sa ajunga la acestia doar pentru ca nu dorim sa ratam vreo clipa din morbidul "spectacol". 

UE, nu uita ca tu ne-ai ales pe noi!

Sursa nervilor mei ACI

Niciun comentariu: