vineri, 15 ianuarie 2010

"Când incompetenţa se întâlneşte cu prostia"


de departe cel mai bun si elocvent titlu al deceniului.

si da, deloc uimitor, la romania face referinta

hai sa va spun povestea, asa cum o stiu eu; exista in Europa o singura tara in a carei capitala, rahatul din cacastoare e purtat de canale si deversat, integru si neatins, intr-un nevinovat rau. Implicit raul este toxic, satele din jur strabatute nu de o idilica apa ci de una puturoasa, imbibata cu dejectiile capitalistilor. Cu toate astea, raul isi urmeaza implacabil nocivul curs, se varsa in Arges, prin acesta in Dunare deversand capitalistele-i "comori" in Marea Neagra.

Numele tarii e usor deductibil, este tara aceea din UE care este mereu codasa la toate. romania.

prin anii `80, preamaritul si mult mai iubitorul de tara conducator, adulmecand putorile dar si pericolele a decis ca Bucurestiul, ca o capitala respectabila a unei tari respectabile trebuie sa aiba cea mai moderna statie de euprare a vremii, construita cu ultima tehnologie canadiana daca nu ma`nsel. Nici nu-si duse bine gandul pana la capat ca si incepura lucrarile, in anul `85 sau 86. Nu imi amintesc cu exactitate dar stiu ca la fie 3, fie 4 ani de la uciderea in mod canibalic a fostului lider, statia era intr-o stadiu avansat de executie.

Acum, la mai bine de 20 de ani dupa uciderea lui Ceausescu, Bucurestiul inca este singura capitala europaeana fara statie de epurare a apelor uzate.

Pe mine nu ma mira, deloc chiar. Nu uitati ca nici groapa de gunoi nu avem ci doar un teren mai mare pe care niste masini mari basculeaza gunoiul strans de prin capitala. Coincidenta au ba, acest teren este vis a vis de locatia statiei de epurare a apelor uzate de la Glina.

Articolul din care am preluat titlul AICI

Niciun comentariu: