joi, 6 septembrie 2007

...hai sa ne aruncam de la etaj


      

Ceva, ceva ma intriga...ce?


Un ...de fapt nu un...ci mai multi dobitoci...hoarde intregi.

Fapt..un incapabil se arunca de la etaj pt o profa buna...fapt...toata tara il plange...fapt...toti o blameaza pe profa. FAAAAAPPPPPPTTTTT....la dracu, a trecut un secol...si voi inca mai scrieti despre asta?!?!?

Libertatea, acest ziar magnific...care ne reprezinta atat de bine...ca natiune...acest pilon al presei mioritice care fara o pizda goala pe coperta nu se vinde...as putea jura ca si intr-o editie speciala dedicata Papei...astia ar arunca mare...langa chipul Sanctitatii...o tarfaciune...asa de imagine.

Revin...Libertatea ne emotioneaza iar; Trebuia sa dam examen cu Bogdan ...emotia m-a cuprins...am plans azi...de fapt...ma doare`n pula.

Hei...fiti realisti...oameni buni...si voi, aia rai. Ce dracu compasiune merita unu care e indeajuns de slab de inger incat sa se arunce de la balcon ca nu se marita Condolizza Rice cu el?!?!?

Hei...fiti realisti...oameni buni...si voi, aia rai. Sunt atatia oameni....fara vedere, auz, maini, picioare....familie, sanse...care nu se pot bucura de viata asta...amara....si, totusi o infrunta...lupta. Multi reusesc....si mai multi nu.

Care DRACULUI ii plangeti pe aia?

De cate ori ti-ai pus problema cand ai vazut un schiop tarandu-se....cum ar fi sa fii in locul sau...sa simti atatea priviri spre tine...sa cari nevinovat o povara.

Hei...fiti realisti, de cate ori v-ati urcat in autobuz, patat, cu freza aiurea, cu o haina rupta....nu aveai impresia ca toti sunt cu ochii pe tine, ca toti te vaneaza???

Si atunci...ia pune-te in locul nenorocitului....oare lui cum ii e?

ACUM....pune-te in locul amorezatului, ai familie care te sprijina, o arzi cu o profa, ai prieteni, AI VIITOR...dar...tu fructifici toate astea ca un Romeo de cartier.

Te simti special?

Da...sau nu?

Atunci....de ce sa fii?!?!

De ce m-ar emotiona pe mine povestea ta sinistra, de ce te-ar emotiona pe tine povestea lui sinistra?

Astept cu nerabdare momentul cand toate cele indragostite de Bogdano-Ralph se vor duce dupa el...in acelasi mod...si toti cei fascinati de povestea asta Made by Libertatea vor face acelasi gest maret.

Romania va fi mai curata!

2 comentarii:

Shooter spunea...

Vorba unor maestri ai vietii,lacrimogen cata durere...stiti voi...
Eu am altele pe cap,examene,spagi de dat,sa ma plang despre o tara de cacat si aia din Libertatea incearca sa ma induioseze cu drama unui sinucigas din dragoste...parca ar fi primul sau ultimul...
Plm...imi pare rau de el,dar a fost alegerea lui(sau a sotului tarfei,pardon,doamnei profesoare)...
Si la urma urmei,a fost si vina lui ca nu s-a gandit la viitor,a parintilor lui,"a sistemului de invatamant",etc...nu prea mai conteaza acum...
Oricum Libertatea e un fel de "Stirile de la ora 5",adica de cacat,un loc de unde poti sa iei idei despre cum sa omori vecini,sa-ti bati parintii sau sa violezi babe...destul de banal deci...oricum se adreseaza oamenilor cu IQ sub 80,cum ar fi manelistii,iubitorii de telenovele,angajatii care isi pupa in cur sefii ca sa ajunga niste sefi mai mic si lista poate continua...
Cam atat pentru prima mea opinie pe acest blog care se anunta a fi tare,tinand seama ca il stiu pe proprietar :))
P.S.:Aveti grija cum scrieti,dovezile de prostie sunt taxate ;)

Valentina B spunea...

esti cel mai tare cole!!!
nu stiu ce ti-a venit sa iti faci un blog dar cred ca e cea mai buna idee a ta!
de azi sunt abonata fidela a blogului tau,

te pup